Adakah anda mengalami Hormon Tidak Seimbang?

Adakah anda tahu bahawa 83% wanita mengalami ketidakseimbangan hormon? Dan mereka akui bahawa ia telah memberi kesan negatif terhadap kehidupan mereka. 

Sekiranya anda menghadapi ketidakseimbangan hormon, anda tidak bersendirian. Malah saya sendiri pernah menderitai perkara yang sama. Dan sekarang, saya rasai diri saya lebih baik dari sebelum ini…

Adakah anda hadapi masalah berikut?

Hormone Imbalance Period Pain
Haid yang tidak teratur atau sengugut

Haid tidak mengikut jadual? Selalunya ketika haid pun, anda sengugut yang teramat sangat. Dan anda merasa sangat tidak selesa dan hanya ingin berbaring tanpa melakukan apa-apa.

Kenaikan berat badan tanpa sebab

Anda sedar bahawa berat badan anda semakin meningkat walaupun anda tidak makan banyak. Anda telah berusaha untuk kurangkan makan tetapi berat badan anda tidak juga berkurangan. Dan ini membuat anda merasa tidak selesa dan kurang yakin.

Hormone Imbalance Low Sexual Desire
Dingin seks

Adakah anda sering merasa letih dan tidak berminat untuk melakukan hubungan seks? Anda cuba untuk berminat dan menikmatinya kerana anda tidak mahu menjejaskan hubungan anda. Tetapi entah kenapa anda tidak mempunyai nafsu. Dan ini membimbangkan anda dalam hubungan anda? Salah satu punca gagal hamil adalah disebabkan hormon tidak stabil juga.

Hormone Imbalance Mood Swings
Perubahan emosi

Anda selalu mempunyai mood yang tidak stabil. Tanpa sebab anda berasa murung atau kadang-kadang cepat marah. Kadang kala anda memarahi orang yang anda sayangi tanpa sebab yang munasabab. Anda tahu bahawa anda tidak seharusnya bertindak demikian tetapi anda tidak dapat mengawalnya. Dan keluarga anda pula tidak memahaminya. Malah, mereka menyalahkan anda atas tingkah laku tersebut

Hormone Imbalance Depression
Kebimbangan dan kemurungan

Anda dapati keluarga anda sering mengatakan anda bimbang tentang perkara kecil dan terlalu banyak berfikir. Dan anda sendiri tidak tahu mengapa anda merasa begitu. Kadang-kadang, anda rasa tidak mahu bercakap dan hanya mahu bersendirian? Anda juga tidak rasa mahu bersosial.

Masalah untuk tidur

Setiap malam anda berusaha untuk tidur. Tetapi, setiap kali anda cuba pejam mata, otak anda masih aktif berfikir dan anda tidak dapat tidur. Bahkan anda tidak dapat mengawal otak anda. Anda cuba tenangkan diri dan ia memerlukan masa yang lama untuk lena. Tidak secara langsung, ianya buat anda berasa sangat letih pada keesokan harinya

Ini bagaimana anda akan berubah...

7 Wonders Regular Period Menstruation
Haid teratur dan tiada sengugut

Bayangkan ketika anda mempunyai kitaran haid yang normal. Anda boleh merancang keluarga dengan lebih baik dan merancang untuk percutian anda. Bayangkan kehidupan seharian anda tanpa gangguan sengugut? Begitu selera makan anda, aktiviti harian dan juga dalam pekerjaan anda.

7 Wonders Weight Management
Pengurusan berat badan yang lebih baik

Jangan salah faham! Saya tidak kata yang anda boleh makan apa sahaja yang anda mahu tanpa bimbang jadi gemuk. Maksud saya ialah anda tidak akan gemuk tanpa sebab. Anda mampu kawal berat badan dengan lebih baik. Fikirkan, jika anda kekal bugar, bagaimana ia boleh pengaruhi kehidupan dan karier anda. Dan anda juga akan tampak kelihatan hebat dan yakin!

7 Wonders Healthy Sexual Desire
Keinginan seksual yang sihat

Perkahwinan Bahagia, Kehidupan Sempurna. Jika anda gembira setiap hari, pasti semuanya berjalan lancar. Dengan hormon yang sihat, anda dapat jalani kehidupan seksual yang sihat dan tiada masalah untuk hamil juga. Juga, apabila hubungan lebih baik bersama orang disayangi, bermakna kurang persengketaan. Bayangkan bagaimana ini akan mempengaruhi kehidupan anda

7 Wonders Mood Management
Pengurusan mood yang lebih baik

Anda berasa tenang dan relaks dari hari ke hari. Anda dapat kawal emosi anda. Bayangkan bagaimana ini akan meningkatkan hubungan anda dengan keluarga? Dan mereka tidak akan takut dengan emosi anda.

7 Wonders Prevent Depression
Cegah kemurungan

Anda lebih cenderung untuk tenang dan ceria. Anda dah tak risau tentang perkara kecil. Ketawa adalah ubat yang terbaik. Apabila anda ceria semuanya berubah menjadi lebih baik! Kesihatan anda, hubungan anda, kerjaya dan kehidupan anda.

7 Wonders Sleep Better
Tidur lebih lena

Anda mudah tertidur setiap malam. Fikiran anda tenang dan tidak bercelaru. Anda boleh tidur nyenyak selama 8 jam. Dengan sebab itu, anda rasa bertenaga sepanjang hari. Bayangkan, bagaimana ini akan mempengaruhi kehidupan dan kerjaya harian anda.

Apa mereka kata?

“Saya dapat mengurus mood saya dengan lebih baik dan saya mendapat kembali keyakinan saya. Dengan emosi positif setiap hari, ia membantu saya membina hubungan positif dengan keluarga dan perniagaan. Secara ringkas, 7 Wonders memberi saya kehidupan baru.”

Izza
Business, Mom.

“Emosi saya lebih stabil. Saya lebih positif dan yakin sekarang. Sekarang saya dapat memberi tumpuan kepada kerjaya dan keluarga saya dengan lebih baik. Saya sangat berpuas hati dengan bagaimana 7 Wonders mengubah hidup saya”

Niha
Librarian, Mom.

“Tukar aura saya sepenuhnya. Emosi saya stabil sekarang. Saya berasa positif dan bertenaga ketika bertemu dengan pelanggan saya.”

Suraya
Interior, Mom.

“Sebelum ini saya memerlukan ubat untuk membantu kesihatan emosi saya. Dengan 7 Wonders, ini membantu saya menjadi positif dan tenang secara emosi. Sekarang saya tidak menggunakan ubat. “

Jay
Lecturer, Mom.

Terpapar di

Rahsia "Mandi Bunga" yang ramai tidak tahu...

Ia mengubah nasib anda...

Gritz Mandi Bunga

Shh…

Izinkan saya beritahu satu rahsia yang ramai tidak mengamalkannya…

Dan mereka yang benar-benar mengamalkannya pula, hidup lebih tenang serta berjaya dalam hidup mereka!

Mereka mempunyai pasangan yang baik, keluarga yang hebat dan bahagia, mereka tidak risau tentang kewangan termasuklah kesihatan mereka.

Bagaimana saya mula tahu tentang perkara ini? Setelah diberitahu oleh sahabat saya, Fateh.

Saya tertanya-tanya bagaimana dia boleh jalani hidup bahagia dan gembira sedangkan saya perlu berusaha kerja keras tetapi hidup saya masih di tahap yang sama.

Saya beranikan diri bertanya rahsia dia dan pada mulanya saya tidak percaya apa yang dia kongsikan kepada saya.

Tetapi saya fikir balik, tiada salahnya saya mencuba dan sekiranya ia tidak berkesan kepada saya, ia tidak beri kemudaratan kepada saya sedikit pun.

Saya masih ingat lagi. Sebelum saya mengamalkannya, hidup saya tidak sehebat sekarang. Saya telah hadapi masa yang sangat sukar dalam perniagaan saya. Segala yang saya buat, semua tidak berjalan dengan lancar dan gagal.

Banyak duit telah dibelanjakan untuk iklan dan pemasaran tetapi tidak ada yang menjadi.

Malah, saya telah perhabiskan wang untuk bangunkan laman web tetapi malangnya, saya telah bertemu dengan agensi yang salah yang mengenakan harga tinggi tetapi menghasilkan laman web yang buruk dan tidak memberikan hasil kepada perniagaan saya.

Ketika itu juga, saya sering hadapi masalah demi masalah.

Saya semakin stress dan buntu akibat dari sumber kewangan yang sangat terhad.

Bila balik rumah pula, saya terpaksa hadapi keluarga dengan hati yang cekal dan tiada seorang yang memahami apa yang saya lalui.

Setelah saya mengamalkan RAHSIA dari Fateh, hidup saya berubah

Pelik! Saya tidak tahu bagaimana untuk menggambarkannya. Sebabnya, entah bagaimana, banyak perkara yang saya lakukan mula berjalan dengan baik dan lancar. Saya mula rasakan tuah mula menyebelahi saya. Alhamdullillah…

Saya bersyukur kerana telah dipertemukan dengan orang yang tepat ketika saya hampir menyerah kalah dalam masalah hubungan saya dan juga perniagaan saya.

Dan sejak itu, perniagaan saya mula ke arah yang sepatutnya…

Sekarang ni, setiap hari saya lebih positif dan terasa aura saya menyerlah dan bersinar. Orang melayu kata “Aura Berseri”.

Sekarang ni, segalanya telah berubah dan hanya yang baik-baik datang kepada saya. Kerana bila kita dalam keadaan positif, tidak secara langsung kita akan menarik perkara yang positif, orang sekeliling yang baik, peluang yang baik dan kesihatan yang baik.

Dan oleh itu jugalah, saya mahu anda alami perkara yang sama juga.

Kerana saya benar-benar memahami betapa sedih dan tidak berdayanya kita ketika hidup kita merudum.

Saya mahu anda juga rasai apa yang telah saya alami.

Dan inilah kekuatan “Mandi Bunga” atau dalam Bahasa Ingeris, Flower Bath.

Mandi bunga dipraktikkan secara tradisional di Asia Tenggara oleh banyak kaum seperti Cina, India, Melayu, Bali dan banyak lagi dengan bertujuan untuk “membuang nasib buruk”.

Dengan Mandi Bunga setiap hari, anda seperti mulakan hari anda dengan cara POSITIF dan menarik TUAH sebelum anda meninggalkan rumah anda.

Dengan amalan yang telah saya praktikkan, saya tahu tidak mudah memetik atau membeli bunga setiap hari untuk lakukan “mandi bunga”. Kita sentiasa sibuk setiap hari.

Atas sebab inilah, saya formulasikan 7 Wonders, kaedah mandi bunga moden, rumusan ajaib dari 7 jenis pati bunga yang dipercayai memberi energi positif dan tuah kepada si pemakai.

Dan bayangkan jika amalan “Mandi Bunga” ini akan mempengaruhi karier dan kehidupan anda setiap hari.

Sekiranya anda ingin memiliki Aura Berseri, klik butang troli dan beli sekarang!

Apa kandungan?

7 Wonders Lavender

Lavender

Lavender membantu mengurangkan gejala menopaus seperti ‘hot flushes’, sakit kepala, jantung berdebar-debar dan sebagainya. Lavender mampu membantu menjaga tahap kortisol untuk stabil sambil menenangkan minda dan tubuh serta meningkatkan libido anda. Ia juga menggalakkan pertumbuhan rambut dan kulit kepala yang sihat serta tidur yang berkualiti.

7 Wonders Rose Ombra

Rose Ombra

Juga dikenali sebagai ‘Ratu Bunga’. Ia baik untuk emosi, rohani dan jasmani anda. Juga baik untuk kulit sebagai anti-penuaan untuk kelihatan lebih muda. Sekiranya anda atau keluarga anda mengalami masalah keradangan kulit seperti ekzema, psoriasis, Rose boleh membantu mengurangkannya.

7 Wonders Rose

Rose Otto

Rose adalah tonik yang sangat baik untuk rahim anda di mana ia membantu melegakan sindrom pramenstrual, meningkatkan rembesan faraj dan mengatur kitaran haid. Rose dipercayai dapat menyokong masalah seksual. Juga dianggap mempunyai kesan menenangkan pada tubuh dan minda. Dalam segi kerohanian, Rose dikatakan mampu merawat hati yang terluka, sedih atau masalah hubungan serta memulihkan tubuh dan jiwa anda.

7 Wonders Clary Sage

Clary Sage

Clary Sage berkesan untuk seimbangkan hormon dan bantu kesihatan rahim untuk jangka masa panjang. Ia juga membantu untuk menggalakkan pertumbuhan rambut dan kulit kepala yang sihat serta mampu menjaga tahap kortisol tubuh. Ia juga secara semula jadi mampu menurunkan tekanan darah dengan relakskan otak dan saluran darah.

7 Wonders Ylang-ylang

Ylang-ylang

Ylang ylang terkenal dengan aroma yang mengasyikkan. Ia akan menenangkan dan menaikkan mood dan minda sambil menghilangkan tekanan dan ketegangan. Ia juga membantu mengurangkan kegelisahan dan kemurungan. Minyak ini juga bagus untuk memerangi libido rendah akibat ketidakseimbangan hormon. Ia mampu tingkatkan energi positif dan menyokong antioksidan.

7 Wonders Geranium

Rose Geranium

Geranium dikenali sebagai fito-estrogen semula jadi yang akan menyokong dan seimbangkan tahap hormon estrogen anda sambil menggalakkan mood yang positif. Ia juga membantu untuk dapatkan kulit yang cantik, rambut yang sihat dan membantu melegakan kemurungan.

7 Wonders Jasmine

Jasmine

Jasmine adalah penyeimbang hormone dan penyubur untuk kesuburan yang luar biasa. Sangat baik untuk kemurungan selepas bersalin dan tingkatkan pengeluaran susu susu ibu. Anda boleh gunakan Jasmine untuk melegakan kekejangan di rahim dan melegakan sengugut. Ia juga tonik kepada anda yang menderita PCOS atau endometriosis. Aromanya sangat menenangkan!

Apa yang anda dapat sebagai bonus PERCUMA

Gritz Bath Salt (Bernilai RM 89)

Garam Himalaya terbukti memberi banyak faedah untuk kulit, kualiti tidur yang lebih baik, gula dalam darah, mengurangkan tekanan darah dan banyak lagi.

Paling penting ialah garam mandian Pink Himalayan diadun bersama Rose Essential Oil dan bijian kuntum Lavender untuk memberi relaksasi yang optimum kepada tubuh dan keletihan mental. Ia membantu menenangkan fikiran dan tubuh agar anda dapat tidur lena untuk berasa segar keesokan harinya.

Dengan penggunaan setiap hari, ia akan meningkatkan mood anda untuk hadapi kehidupan harian dengan lebih positif!

Hormone Care Ebook (Bernilai RM 59)

Mengalami masalah  hormon tidak seimbang seperti di atas?

Jangan risau!

Dalam Ebook ini, anda akan mengetahui 5 cara untuk menyelesaikan masalah hormon tidak seimbang anda dengan cepat dan selamat!

Secret To Balance Hormone Featured Image

7 Wonders - Hormone Balance Essential Oil

7 Wonders Women's Hormone Balance Essential Oils

Set A: 21 Hari

Hanya untuk cuba!
RM 169
00
RM 8.05/hari
 • Gritz Bath Salt (Bernilai RM 89)
 • Ebook Penjagaan Hormon (Bernilai RM 59)
 • Facebook Gritz Elite Club
 • -
Gritz 7 Wonders Set B

Set B: 42 Hari

Serius untuk transfom!
RM338
RM 299
00
RM 7.11/hari
 • 2x Gritz Bath Salt (Bernilai RM 178)
 • Ebook Penjagaan Hormon (Bernilai RM 59)
 • Facebook Gritz Elite Club
 • Diskaun 11.8% (Jimat RM 40)
popular
Gritz 7 Wonders Set C

Set C: 84 Hari

Saya yang baru!
RM676
RM 569
00
RM 6.77/hari
 • 4x Gritz Bath Salt (Bernilai RM 356)
 • Ebook Penjagaan Hormon (Bernilai RM 59)
 • Facebook Gritz Elite Club
 • Diskaun 15.8% (Jimat RM 107)
Clear

7 Wonders Side

Nak jimat lagi? Langganan bulanan!

Anda suka 7 Wonders kami? Langgani sekarang dan kami akan menghantar ia setiap bulan.

Ini antara sebab mengapa anda harus melanggannya setiap bulan:

 • Diskaun 30% – Jimat RM 50 setiap botol
 • RM 119 setiap bulan dari RM 169

Jangan risau! Anda boleh batalkan bila-bila masa.

Cara gunakan 7 Wonders

Masih tidak pasti? Dapatkan 7 Wonders untuk pengunaan 21 hari pertama secara PERCUMA!

Gritz Deliver Result.

Bekalan selama 21 hari formulasi 7 Wonders yang merangkumi Ebook PERCUMA bernilai RM 59 dan Garam Mandian Gritz PERCUMA bernilai RM 89 kesemuanya berjumlah RM 169.

Tetapi disebabkan anda tidak dapat mengunjungi pejabat kami di Kajang, kami mahu anda berasa selamat dengan produk kami dengan memberi anda mencuba 7 Wonders yang pertama selama 21 hari secara PERCUMA. Untuk itu, kami hanya mengenakan caj untuk 7 Wonders yang kedua.

Kerana kami rasa, setelah hormon anda seimbang, haid anda pun dah teratur, kurang sakit sengugut, tiada lagi ‘mood swing’, dapat tidur lena dan mempunyai hubungan yang lebih baik dengan pasangan anda, sudah tentu anda tidak keberatan untuk membayar pula 7 Wonders botol kedua.

Dan jika anda tidak berpuas hati dengan 7 Wonders kami setelah mencubanya selama 21 hari, anda boleh memulangkan semula 7 Wonder botol kedua dalam bungkusan asal yang belum dibuka dan kami akan MENGEMBALIKAN SEPENUHNYA wang anda. Tiada soalan yang akan diajukan!

Kami sangat yakin yang anda akan suka bagaimana 7 Wonders telah transformasikan hidup anda, dimana kami berani mengambil risiko jaminan wang dikembalikan.

Oleh itu, adakah anda ingin cuba dahulu selama 21 hari secara PERCUMA?

Jika ya, mudah saja! Dapatkan Set B 42 hari 7 Wonders dengan masukkan “first7wonderskod kupon apabila anda tekan butang “Check out”. Anda hanya bayar RM149.50 dari jumlah RM299!

Anda telah jimat RM149.50 (50% diskaun)

Jadi, apa tunggu lagi?

Beli sekarang! Klik butang ‘cart’ di sebelah kanan. Kerana pengeluaran 7 Wonders kami sangat terhad dan selalu kehabisan stok!

FAQs

7 Wonders adalah formulasi terbaik 100% dari 7 pati bunga gred terapeutik premium yang diektrak dari Lavender, Clary Sage, Ylang-ylang, Jasmine, Rose Otto, Rose Ombra dan Rose Geranium.

7 Wonders bukan setakat minyak untuk emosi dan spiritual sahaja. Dalam segi klinikal, 7 Wonders akan membantu dalam semua masalah yang berkaitan dengan ketidakseimbangan hormon wanita seperti tingkatkan stamina atau energi level, haid tidak teratur atau senggugut, kenaikan berat badan, keinginan seksual yang rendah, sakit kepala, sukar tidur, perubahan mood, kegelisahan dan kemurungan.

Selain itu, 7 Wonders dipercayai dapat memberi keajaiban dalam kehidupan kita. Ia dikatakan memberi energi positif kepada diri. Tidak secara langsung, ia akan menarik perkara-perkara positif yang membantu pancarkan aura pesona diri untuk jadikan anda versi yang terbaik.

7 Wonders diformulasikan dengan teliti oleh Founder kami yang merupakan Certified Aromatherapist, IFA (UK).

7 Wonders diadun dari bahan semula jadi dan tidak mengandungi bahan kimia berbahaya yang akan menyebabkan kesan sampingan.

Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai alahan atau tidak berasa selesa semasa menggunakannya, sila berhenti segera dan berjumpa dengan doktor.

Berdasarkan tinjauan dan maklumbalas dari pelanggan kami, mereka dapati masalah hormon dan mood mereka menjadi lebih baik setelah menggunakan 1 botol 7 Wonders. Yang mana penggunaan dalam 21 hari.

Catatan: Hasil dan kesan dari setiap individu adalah berbeza.

Setiap wanita akan mempunyai hasil yang berbeza. Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan anda menggunakan minyak ini sekurang-kurangnya 5-6 botol untuk melihat hasil yang lebih ketara.

Terdapat 4 cara untuk menggunakan 7 Wonders iaitu:

 1. Masukkan 7 titis minyak 7 Wonders ke dalam besen berisi air dan kemudian bilas sebagai mandian terakhir. Sebaiknya dicampur bersama garam mandian Gritz.

 2. Titikkan 2 titis 7 Wonders ke telapak tangan dan gosok kedua telapak tangan mengikut arah lawan jam. Pekap kedua-dua tangan anda ke hidung dan tarik nafas dalam-dalam beberapa kali. Sapu lebihan minyak ke belakang telinga dan pergelangan tangan.

 3. Titikkan 2 titis 7 Wonders ke telapak tangan dan gosokkan di sekitar dada, leher, pergelangan tangan atau di bawah hidung dan telinga anda dan nikmati harumannya sepanjang hari.

 4. Untuk maksimumkan faedah, anda juga boleh campurkan beberapa titis 7 Wonders pada loket aromaterapi, losyen badan, gel mandian, syampu, minyak urut termasuk ke dalam diffuser aromaterapi.

Elakkan dari terkena cahaya matahari dan cuaca panas. Kami mengesyorkan anda menyimpan 7 Wonders di tempat yang sejuk dan kering. Jauhkan dari jangkauan kanak-kanak.

Ya. 7 Wonders adalah minyak pati yang diekstrak dari tumbuh-tumbuhan. Ianya semula jadi dan tidak mengandungi bahan terlarang dan berbahaya. Selamat digunakan walaupun ketika hamil.

Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai alahan atau tidak berasa selesa semasa menggunakannya, sila berhenti segera dan berjumpa dengan doktor.

7 Wonders sesuai untuk semua, perempuan dan lelaki yang berumur lebih 12 tahun.

Are You Having Such Problems?

If yes, please click on the problems you having and find out how you can solve.

Need Help? Chat with us!