Offers Ends in...

Days
Hours
Minutes
Seconds
Sorry. The Sales has ended.

Today you pay RM 317 135.20 only! (RM 181.20 – 57% SAVED!)

Warning! Once you close this page. You will never get this promotion again!

Want to have happy relationship with less argument?

Happy Couple

Sometimes even a small little misunderstanding can sparks into huge fight? And you always end up in frustration and anger? Sometimes nobody fault is at fault, but somehow cannot control the emotions and eventually go into argument. I do understand how it feels… I know is tiring

Do you know that hormone imbalance is one of the main factor affecting your mood?

If you want to have better control over your emotion, please continue reading.

7 Wonders Side

7 Wonders Essential Oil

Bring your Aura to the next level!

RM 169 RM 135.20 (20% OFF!)

BEST SELLER! If you ask me which essential oil is a must have. This is the one.

This is must have Essential Oil for women who care about herself and family. 

This is special blend from 7 Types of flower that helps in improving your aura, mood and energy level. 

Having a positive aura will just change your life! There’s a saying “It makes a big difference when you have amazing Aura.”

7 Wonders Essential Oil Benefits

  • Improve your mood management
  • Improve energy level
  • Improve insomnia problem to sleep better
  • Help in weight management

What they say about 7 Wonders?

“Before this I need medication to help me on my emotional health. With 7 Wonders, it helps me get positive and emotionally calm. Now I do not use medication. “

Jay
Lecturer, Mom.

“I can better manage my mood and I regain my confidence. With positive emotion every day, it helps me build positive relationship with family and business. In short, 7 Wonders gave me a new life. “

Izza
Business, Mom.

“Totally change my aura. My emotion is stable now. I feel positive and energitic when I meet up with my client.”

Suraya
Interior, Mom.

“My emotion is more stable. I’m more positive and confident now. Now I can focus on my career and my family better. I’m very satisfied with how  7 Wonders changed my life”

Niha
Librarian, Mom.

Reviewed by 46 customer(s)

Sort by

  • Avatar

    Razki

    7wonders memang terbaik

    Bila 7wonders sampai, bukak parcel masyaAllah wangi betul
    Saya jenis yg tak boleh bau perfume2 ape jenis pun, selalunya akan sakit kepala
    Mmg sampai stress la. Dh lama tak pakai perfume
    Dgn 7wonders ni lah perfume natural sy skrg ni . Memang in love sgt. Lepas Mandi sapu 7wonders kekal segar, wangi, ceria. Dah kurang marah2 , kurang stress. Pendek kata memang best la 7wonders ni. Rugi sape tak Cuba ..

    October 14, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Kakinah93

    7 wonders

    Baru start guna minggu ni, masa parcel sampai I kena outstation so baru sempat nak guna 😅

    7w memang bestlah! I think each and every woman should grab one for yourself! Sebab 7w dahlah wangi, can boost happy mood (feeling dia best sangat sampai taktaw nak cakap macam mana 😂) , rasa segar and nyaman..

    Nak usaha try mandi hari-hari (at least 21days straight, doakan ye kawan-kawan 🤗).. Baru first time guna essential oil tapi dah ada feeling yang best macam ni..

    October 9, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Gill

    Special essential oil that I will definitely recommend to all!

    7 Wonders essential oil is really special! The smell is so calming and it helps to uplift our mood especially when feeling down.
    I will definitely recommend 7 Wonders as it helps to support a healthy emotional health with its natural ingredients made from 7 types of precious essential oils.

    September 25, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Liena Aziz

    Titisan Emas

    Time buka kotak pun dah wangi…so, mmg wonder how does it look and smell?…once buka dropper…wow…clear yellow gold liquid, with a wonderful smell…husband dri jauh terus datang…wangi katanya…mmg best…diffuse utk benefit bersama 1 family…no wonder it’s called 7 wonder. Love it!

    September 13, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Sahida

    7 Wonders, mother wonders!

    Masa mula2 parcel ni sampai, 1 office bau wangi.. saya dah try letak dalam mandian. memang fresh,badan segar..I love it!

    September 8, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Cikda

    7wonders memang awesome

    1st time nak cuba 7wonders tgk review2 tertarik terus order..sampai2 je parcel terus bukak kotak..wow bau dia dari dalam kotak pun dh suka..excited nak pakai..
    Setiap hr skrg ni mesti tak leh miss mandi 7wonders..suka sangat bau dia..rasa mcm segar..wangi..emosi tenang..sblm ni mmg sll stress dan cepat marah..

    Waktu keja kadang2 diffuse jugak dgn 7wonders,wangi satu bilik best..

    September 8, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Syikin

    Jatuh cinta 7 Wonders Women

    Sekali jatuh cinta terus setia🥰 semerbak baunya

    August 7, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Farah

    my positive mood boosters with 7wonders

    i dah cuba 7wonders and amazingly works well with me. bau soothing dan best of all, i campurkn beberapa titis 7wonders dalam air mandian dan bdn rasa segar sangat dan bersemangat especially bile kerje with long hours dan night shift. dan utk tidur lebih lena, i drop some kat bedsheet cos its smells so good!!! thank you Gritz!

    August 7, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    SalisShopping

    BAU KUAT YANG LEMBUT DAN MENENANGKAN

    Letak 7 wonders atas meja kerja pun baunya sampai kehidung. Selalu Hidu dan sapu di dada, kening dan belakang telinga. Moga jadi asbab untuk tenang walau dalam keadaan stres. Letak kat sejadah putih pun tak bertompok.

    August 7, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    MAZURA BINTI OTHMAN

    7 Wonders, sangat Wangi dan menyegarkan

    Saya suka baunya, kalau dibuat mandi sungguh wangi aromanya, dan badan rase segar. Menambah aura positif ke diri saya. Saya juga sapukan ke nadi saya macam perfume.

    August 6, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Siti hajar

    Wonder women and himalaya salt

    Hampir 2 tahun sy gunakan himalaya salt and wonder women dari gritz. Sangat best. Tidur lena. Bila mandi dengan himalaya salt rasa energy positive . Bau sgt wangi 🥰Memang xpena cuba produk lain. Sentiasa setia dengan gritz produk 🙂

    July 27, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    norazura

    7 wonders

    sy mula tertarik pada EO 7 Wonders setelah sering mendengar bertapa hebat ye bauan dari haruman bunga-bungaan yg di gunakan..
    hati meronta2 nk mencuba, rasanya sendiri apakah benar bagai di perkatakan… Dengan kempen promosi yg GRITZ anjurkan (20% voucher) sy berjaya grab EO tu.. LUARBIASA, Haruman dari gabungan bunga itu mengikat hati saya. sy gunakan sebagai perfume, tiap pagi bangun selepas mandi, calit2 di nadi , leher tapak tangan..calit2 juga pada anak2..mereka sngat suka pd haruman tersebut..
    Gabungan EO 7 worders+ Garam Himalaya sy guna untuk mandian pd bilasan terakhir..badan rasa fresh, terasa urat2 mengalir darah yg lancar..sangat selesa .

    Asbab EO 7 Wonders dengan izin Allah dapat memberikan sy banyak manfaat pada tubuh badan, minda, diri sendiri , keluarga dan rg sekeliling..
    terima kasih Gritz.

    July 24, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Fyda

    7 wonder

    7 wonder mmg terbaik. Baunya sangat wangi. Serius mmg tak menyesal beli. Penat2 balek kerja, masuk bilik, bau pulak 7 wonder ni, hilang rase penat. Nk tido pon senang je.

    July 21, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Ros

    7wonders

    Selepas penggunaan 7 wonders saya dapat rasakan badan terasa lebih ringan dan lebih bersemangat. Saya jadikan penggunaan 7 wonders rutin seharian, sapu pada nadi dan belakang telinga serta menghidu dalam2. Recommended

    July 9, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Huda

    EO yang sangat wangi

    sangat menenangkan kala saya down, sapu je kat tapak tangan dan sedut dalam2.. kalau pakai eo ni wangi satu bilik… best sgt.. titis jugak kat bantal sebelum tidur.. tidur lebih kualiti…. tq GRITZ…..

    July 4, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    MohammadFazree

    BADAN PENAT DAN LESU

    Isteri selalu kata badan penat dan lesu dek kerana kerja. Jadi saya hadiahkan dia 7wonders sebagai ikhtiar untuk mengurangkan masalah yang di alami.
    Saya pada mula tidak berapa pasti akan keberkesanan minyak 7wonders ini.
    Sekadar tahu sedikit maklumat dari MedSos sahaja.
    Alhamdulillah, kesannya memang seperti yang di perkatakan, badan isteri saya makin bertenaga selepas mencuba minyak 7wonders. Happy wife, Happy Family:).

    Jadi selain dari untuk memulihkan tenaga badan, minyak ini juga boleh membantu menaikan seri muka secara semula jadi dan secara tak langsung memberikan kita keyakinan dan semangat secara langsung, seterusnya membantu kita mengawal emosi dengan semangat dan rasa positif yang dah lahir dari dalam diri kita, dan bonus dari minyak ni, bau dia semerbak harum wangi.

    Apapun, do not under estimate the power of plants! Mukjizat dan penawar alam dari Allah swt. Tak salah mencuba, cuma kena yakin!
    #7wonders
    #happywife, happyfamily
    #brocuba

    June 27, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    faizul haris

    menarik!

    saya hadiahkan 7wonders untuk wife. suka betul dia hari-hari bawa ke mana-mana dan guna. wangi dan tenang katanya. lepas ni boleh lah beli lagi. Tahniah Gritz!

    June 24, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Ainadabomb92

    7 wonders is a must have!!!!

    7 wonders ni sangat2 membantu sy untuk mengimbangi hormon selepas bersalin. Sy ada masalah keguguran rambut yg teruk selepas bersalin. Setelah pakai 7 wonders secara consistent, alhamdulillah rambut gugur pn dh berkurang. It really works on me! Thank you gritz! 😍

    June 23, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Raiehan Abd Karim

    7 Wonders Kembalikan Tidur Lena Saya

    Saya mengalami masalah anxiety dan sering berasa resah, berdebar2 pada musim pandemik sekarang ini. Kerana hal ini, saya sukar untuk mendapat tidur lena seperti selalu. Mencuba 7 Wonders hanya untuk mengembalikan kehidupan normal saya sebelum ini.
    Alhamdulillah, seminggu menggunakan 7 Wonders secara menyapu di tengkuk, leher dan dada, saya rasa selesa dan nyaman. Saya juga menghidu sedalamnya 7 Wonders bagi memastikan dapat kelegaan perasaan dan seterusnya dapat tidur yang berkualiti.
    7 Wonders ada banyak keistimewaan Suami pun suka bau 7 Wonders!

    June 20, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Farah

    7 wonders Must Have Oils 😍

    Alhamdulillah. Saya suka buat #7wonders as mandian. Hampir almost everyday. Pagi² jadi makin semangat. Kalau dulu lemau je. But yet still mmg ada turun naik. Biasa tu Wanita 😬

    Satu lagi saya kalau mcm dah blur taktahu sangat nak buat apa dgn anak² if diorang susah nak tidur, tak selesa, saya akan apply 7 wonders. Banyak cara, diffuse, urutan, hiduan terus. Alhamdulillah. Allah izin mudahkan tidur.

    Bagi saya kalau mula² taknak banyak² guna Essential Oils, must have paling versatile dapatkan lah 7w ni pon InshaAllah dah ok sangat. 😍
    .
    Semoga Allah rezeki untuk terus gunakan 7w selalu inshaAllah ☺️

    From me,
    Farah

    #healingkaori

    June 18, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Shaedah

    7 WONDERS TERBAIK

    Masa 7wonders ni sampai saya sangat teruja sebab ingatkan beli 2unit 7 wonders percuma 1 garam rupanya dapat 2 unit 7wonders dan 2 bekas garam..huiyo terbaik gritz…bau 7wonders pula sangat menawan kalbu..wangiiiiiii. kurang rasa stress. terima kasih gritz hasilkan 7wonders yang sangat best

    June 17, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    jamaliah

    7 wonders best sangat

    Bau yg sangat menenangkan, memberikan tidur yang lebih berkualiti

    June 17, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    bL_nd17

    7wonders

    alhamdulillah. saya sangat suka dengan bau 7wonders. sangat menenangkn. sebelum tidur, saya akan pakai wangian ini. sangat berbaloi untuk beli. nanti boleh repeat lagi. terima kasih kerana perkenalkan produk 7wonders ini.

    June 15, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Rosezaleeza

    Birthday gift by 7 wonders

    Tahun ni saya dapat hadiah 7 wonders di hari jadi saya yang ke 35 tahun. Hadiah yang sangat istimewa buat saya. Buka box jea dah bau wangi semerbak 1 bilik.

    Suami pun bgtau wangi jea bila mandi guna set 7 wonders ni. Alhamdulillah setelah 10 tahun saya tak mengandung, akhirnya saya mengandun anak yang ke 4 tahun ni.

    Gembiranya tak tahu nak bagitau macam mana. Alhamdulillah, syukur sgt. Semoga ianya akan memberi manfaat buat orang lain jua.

    Memang tak rugi, yang tak guna tu akan rasa rugi. Saya dan suami sgt suka bau 7 wonders. Tahniah gritz. Be the BEST among the BEST 👏👏👏

    June 12, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Aisyah Mushadad

    Aisyah Mushadad

    Fallin\' in Love with 7Wonders!

    Saya dah lama mengidamkan essential oil yang boleh dijadikan pewangi badan, sebab saya tak suka perfume biasa yang dicampur dengan bahan lain. Bila jumpa 7wonders, saya rasa happy sangat sebab dah jumpa eo sewangi ini. Boleh guna untuk pelbagai tujuan, bukan setakat diffuse dan inhale saja, buat mandi bunga pun boleh. I’m feeling blessed! Thanks Gritz.

    June 8, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    azira zamri

    rutin bersama 7 wonders

    kali pertama received 7wonders pun dah suka sangat! memang rutin hari2 guna apply direct pada tapak tangan untuk hidu ambil aura positif setiap pagi. bila cuti dan hujung minggu akan diffuse, dan mandi bunga moden bersama 7wonders dan himalayan salt. refreshing! recommended untuk semua wanita di luar sana. hehe

    June 4, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    suhaijah87

    My 1st gritz trial

    I recommend all women to try 7wonders. Hanya 1 titik di pergelangan tangan, baunya semerbak. Anak2 dtg peluk terus cakap wanginya umiii 😍.

    June 4, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Nor Haliza Othman

    ❤️7Wonders

    Masa terima barang dari courier, buka ja dah bau wangian 7Wonders walaupun EO ada dalam kotak. Saya ada masalah anxiety, bila guna EO 7Wonders rasa selesa sangat, membantu stabilkan hormon dan mood swing dan menaikkan semangat…alhamdulillah.

    June 1, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Faiznur

    Suka sangat 7wonders ni bila pakai badan rasa ringan & fresh sangat2! Especially pakai time pagi, lagiii rasa badan tu fresh and feel energetic! Love! ❤️

    April 14, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    KhairulZaraDua

    7 Wonder Really Helps my daily living!

    Alhamdulillah semenjak diperkenalkan dengan 7 Wonders ni betul-betul memberi satu daya tarikan yang positif dalam diri. Kalau dulu malas, tiada mood dan kurang berkeyakinan. Kini, dengan penggunaan 7 Wonders sangat membantu saya untuk lebih semangat menjalani hari dan memberi kekuatan dalaman dan tercetus banyak idea segar. Saya suka dan jatuh cinta dengan produk ini. Terima kasih Gritz !

    March 27, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Mel Mustafa

    7wonders is my bestfriend

    I’m in love with 7wonders.. Aura dari bauan nye pn dh memberi ketenangan pd saya. Ketika stress, penat, sedih, susah tidur saya akan guna 7wonders. Mmg sangat membantu saya. Saya akan bawa ia kemana2. Always in my beg.. Beg saya pn bau harum je.

    March 25, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Mel Mustafa

    Saya sangat teruja dengan bauan dr 7wonders ni.. Dr kotak pn dah bau wangi nya 7wonders ni…😍 .. ia betul2 buat saya tenang, boost mood di waktu pagi dan ketika sy stress.. love sangattt… ❤️

    March 20, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    shahzmel

    I\'M in LoVE with 7 Wonders

    Saya Mel dari Kinrara, saya pengguna 7wonders sejak 2tahun yg lalu. Bagi saya 7 wonders sangat membantu menstabilkan hormon dan memberi impak positive dalam kehidupan seharian saya. Dengan hanya penggunaan 2x sehari dan lebih mengikut keperluan saya hasilnya saya sentiasa berada di circle positive..

    March 6, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Rezza

    BEST👍👍👍

    Suke sangat pakai ni. Boleh menaikkan semangat, keyakinan & memberi rasa gumbira setelah memakainya. ☺️☺️☺️

    February 28, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Ajlaa1

    7 WONDER SO WONDERFUL

    Saya pengguna 7 wonder since 2017 dgn nama Aura Seri Ratu.
    Banyak perubahan yg sy alami selepas penggunaan 7wonder.
    Sebelum ni sy menghadapi anxiety semasa dalam pantang dan sehingga ke hari ini saya masih menggunakannya sebagai terapi diri.

    7wonder terbaik ❤️

    February 24, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Rani

    7 wonders oil

    Its the best oil I have ever tried and the smell of the oil is simply the Best.
    Its gives a calming and a refreshing effect after a bath with this oil and salt.
    Thank you Gritz for introducing this product.

    February 21, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    muizmuadz

    Thumbs up 7 WONDERS GRITZ

    Hi
    Saya adalah salah seorang drpd pengguna 7 WONDERS GRITZ. Ia sangat2 membantu saya menstabilkan emosi saya dengan izin Allah jugak di saat saya rasa down ataupun stress.. Selain dari menstabilkan emosi saya.. EO 7 WONDERS ni saya gunakan semasa menstruration time sebab saya akan mengalami dysmenorrhia.. Alhamdulillah ianya berkesan dan dysmenorrhia yang selalu saya alami semakin kurang. Terima kasih kepada founders Gritz dan team produksi Gritz kerana memperkenalkan saya kepada EO 7 wonders.

    January 28, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Ashnilah Rabiah Begum Bt Meera Hussain

    Bantu stabilkan emosi

    Bantu stabilkan Emosi

    Saya adalah seorang “depression survivor’

    Telah struggle selama 10 tahun untuk kembali sembuh seperti biasa.

    Selepas melalui rawatan kaunseling, terapi dan dengan bantuan ubat2an, Alhamdulillah akhirnya saya sembuh.

    Salah satu yg sangat mengganggu proses kesembuhan ialah ketidakstabilan emosi.

    Sewaktu saya buat keputusan untuk survive tanpa bantuan ubatan klinikal, waktu itulah saya bertemu dengan Minyak Pati 7 bunga iaitu 7 Wonders Women Support dari Gritz.

    Utk atasi emosi saya yang sering turun naik ini lah, saya gunakan 7 wonders dgn cara mandian, hiduan dan sebagai minyak wangi.

    Alhamdulillah… Hampir satu tahun saya menggunakannya, kini saya mampu untuk atasi emosi yang turun naik.

    7 wonders sgt2 membantu saya dlm saya menjalani rawatan utk pulih dari kemurungan saya.

    Kepada yg perlukan bantuan untuk stabilkan emosi, patut cuba Gritz 7 Wonders Women Support ini.

    In Sya Allah… Anda juga boleh merasai keajaiban yang saya telah rasai.. 😍 Terimakasih Gritz atas formulasi yang hebat ini.

    January 16, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Ashnilah Rabiah Begum Bt Meera Hussain

    Gritz 7 Wonders Support Women

    Bantu stabilkan Emosi

    Saya adalah seorang “depression survivor’

    Telah struggle selama 10 tahun untuk kembali sembuh seperti biasa.

    Selepas melalui rawatan kaunseling, terapi dan dengan bantuan ubat2an Alhamdulillah akhirnya saya sembuh.

    Salah satu yg sangat mengganggu proses kesembuhan ialah ketidakstabilan emosi.

    Sewaktu saya membuat keputusan untuk servive tanpa bantuan ubat, waktu itulah saya bertemu dengan Minyak Pati Gritz Harum Sery Ratu yang sekarang dengan penjenamaan semula 7 Wonders Women Support.

    Utk atasi turun naik emosi ni saya gunakan minyak pati. Saya gunakan 7 wonders dgn cara mandi, menghidu dan sebagai minyak wangi..

    Alhamdulillah hampir satu tahun saya menggunakan Gritz Aromatheraphy.

    Alhamdulillah..tiada emosi yang turun naik..

    7 wonders sgt membantu saya dlm menjalani rawatan utk pulih dari kemurungan.

    Kepada yg perlukan bantuan untuk stabilkan emosi boleh cuba Gritz 7 Wonders Women Support.

    Inn Sha Allah anda juga boleh merasai keajaiban yang saya rasai😍

    January 16, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Asma Fauzi

    Asma Fauzi

    7 Wonders Terbaik

    7 Wonders di hatiku…
    Bila mood swing je… hidu setitis 7 Wonders… In shaa Allah… mood happy datang…
    Yang paling best nya… boleh titis dalam pencuci muka kita, shampoo yang kita pakai tu untuk makin wangi dan yang paling penting dapat khasiat yang luar biasa kesannya…
    Yang lagi best… banyak lah best nya… bila mood kita happy… seri wajah kita pun ceria… suami pun makin cinta.🥰

    January 14, 2021

    Share on

    Helpful?

    • Gritz

      January 14, 2021

      Hi Asma!

      Terima kasih untuk review anda.. Kami berbesar hati yang 7 Wonders juga membantu merapatkan hubungan suami isteri.. Moga berbahagia selalu dan jaga diri.

      Love,
      Nur

  • Avatar

    Bella Juhari

    7 Wonders, Works WONDERS

    As the product name itself, it truly works wonders for me. I’m diagnosed with Anxiety Disorder & Depression recently seeking doctor’s consultation in 2020. Having hormone Imbalance since I was in the 20’s doesn’t help me with normal life as much.
    .
    Instead of being too dependent with on counter meds, my friend introduced to me this. I’ve been using it so far and it really helps! I use almost everywhere. In my bathtub, on my pillowcase, in my diffuser, on my skin and never forgot to bring it during my travels as well. It calms your mind, pleasure your senses and ease your thoughts.
    .
    Now I fell asleep easier and whenever i feel a bit down or need a booster for my mood, all I have to do is take a whiff from it! Thank you for creating this wonderful mix!

    January 13, 2021

    Share on

    Helpful?

    • Gritz

      January 13, 2021

      Hi Bella!

      I’ve learned that everything happens for a reason, every event has a why and all adversity teaches us a lesson… Never regret your past. Accept it as the teacher that it is.. Do take care & thank you for trusting with 7 Wonders!

      Love,
      Nur

  • Avatar

    Kak NiHa

    Emosi terkawal, rasa tenang

    Alhamdulillah, 7 Wonders sangat membantu saya untuk release stress, boost mood, rasa tenang dan yakin. Sangat bagus untuk ibu bekerjaya. Ia bantu kawal emosi.
    Baunya sangat wangi walaupun belum buka penutup 😁. Saya gunakan setiap hari untuk mandian dan wangian. 7 Wonders sentiasa ada dalam beg saya.
    Highly recommended untuk semua wanita terutama bagi mereka yang ada tanda-tanda hormon tak stabil.

    January 12, 2021

    Share on

    Helpful?

    • Gritz

      January 12, 2021

      Hi Nik Zaleha!

      Thank your for trusting 7 Wonders.. So glad that you love it, just like other superwoman out there… Keep supporting Gritz and take care!

      Love, Nur

  • Avatar

    Nur Farha Alia