Nak cari Produk Rambut Gugur?

Anda perasan rambut anda gugur semakin banyak? Dan anda takut ia jadi bertambah teruk?

Anda berasa sangat tidak selesa. Dan ini membuatkan anda jadi tidak begitu yakin seperti sebelumnya?

Kami amat memahami perasaan anda.

Saya juga hadapi masalah keguguran rambut yang serius lepas melahirkan anak pertama saya. Inilah sebabnya mengapa saya benar-benar memahami bagaimana perasaan anda ketika melihat rambut yang semakin menipis dan rasa tertekan.

Adakah anda sedang mencari produk rambut gugur yang berkesan dan selamat digunakan? Terus baca!

Fakta menarik Keguguran Rambut untuk Wanita

Sekiranya anda mengalami keguguran rambut dan tidak berpuas hati. Anda tidak keseorangan! Lihat statistik di bawah.

%

4 daripada 10 wanita mengalami rambut gugur atau rambut menipis.

%

Berasa sedih dengan rambut gugur.

%

Merasa mereka di nilai pada rambut mereka.

%

Keguguran rambut telah mempengaruhi kehidupan seks mereka.

Adakah anda ada tanda-tanda keguguran rambut seperti ini?

Women Hair Loss Wide Parting

Rambut kelihatan jarang

Adakah rambut anda semakin kelihatan jarang? Dan tidak ada cara lain untuk menutupnya seperti dulu? Dan setiap kali mengambil gambar, anda akan cari sudut tertentu untuk kelihatan cantik. Dan anda juga rasa tidak kelihatan menarik lagi sekarang?

Women Hair Loss Comb with Hair

Rambut melekat dengan banyak pada sikat

Jika rambut beberapa helai melekat pada sikat, ia adalah normal. Tetapi adakah anda perasan, ia jadi semakin banyak dan bertambah teruk dari hari ke hari? Setiap kali lepas sikat rambut, anda rasa tidak selesa?

Women Hair Loss More Hair on Floor

Banyak rambut bersepah di lantai, sofa atau bantal

Pernahkah anda lihat rambut banyak bersepah di lantai, sofa atau bantal dari biasa. Suami anda juga selalu mengeluh mengenainya. Tidak secara langsung, anda perlu menyapu atau vakum lantai setiap hari. Rasa bosan bukan?

Women Hair Loss More Hair in Toilet

Rambut banyak di bilik air

Setiap kali cuci rambut, terdapat banyak rambut di saliran longkang? Dan jika anda tidak membersihkan setiap hari, air akan tersumbat ketika mandi? Adakah anda merasa jengkel dan menyusahkannya?

Bagaimana anda boleh berubah dengan produk rambut gugur...

Thick Hair

Rambut lebat

Berdasarkan kajian, ramuan tersebut terbukti membantu anda meningkatkan pertumbuhan rambut sekurang-kurangnya 11% serta meningkatkan ketebalan rambut, dengan diameter rambut meningkat lebih dari 37% berbanding plasebo. Ringkasnya, rambut anda akan menjadi lebih lebat, kuat dan kurang gugur. Bayangkan bagaimana penampilan anda nanti ketika anda mempunyai rambut cantik seperti sutera.

Healthy Scalp

Kulit kepala sihat

Bahan yang terdiri dari vitamin, mineral, bersifat anti-radang dan antioksidan baik untuk kulit kepala. Ia dapat membantu kurangkan kerosakan akibat pendedahan cahaya matahari. Ringkasnya, kulit kepala yang sihat bermaksud rambut yang cantik dan sihat. Dan rambut adalah simbol kecantikan, kebanggaan dan identiti bagi kita sebagai wanita yang tabah

Confidence

Tampil hebat Rasa Ohsem

Ringkasnya, anda dapat rasakan rambut anda lembab tetapi tidak berminyak. Dan yang paling penting ialah rambut anda kurang gugur. Anda mula perasan rambut anda dah kurang berselerak di lantai. Dan Suami anda sudah berhenti mengeluh tentangnya.

Tetapi yang paling penting adalah bagaimana perasaan anda terhadap diri anda bila ada rambut yang cantik dan sihat. Bayangkan bagaimana ini akan mempengaruhi kehidupan dan juga kerjaya anda, bila anda berasa yakin dan hebat setiap hari.

Apa mereka kata?

“Sebelum ini, saya berasa panik dan kurang keyakinan diri apabila melihat keguguran rambut saya semakin serius. Pada mulanya, saya tak berapa percaya dengan RICH. Tetapi lepas guna untuk seminggu, saya nampak anak rambut tumbuh. Selepas dua minggu, rambut saya dah tak berapa gugur.”

Izza
Businesswomen, Mom.

“Sebelum ini rambut saya kering dan banyak keguguran rambut di lantai dan tersekat pada sisir. Sekarang rambut saya lembut dan kulit kepala saya tidak lagi terasa gatal.”

Niha
Librarian, Ibu.

Terpapar di

Apa kandungan produk rambut gugur?

Gritz Rich Argan oil

Argan

Minyak Argan penuh dengan vitamin antioksidan yang memberi banyak faedah kepada rambut anda. Ia membantu melembapkan rambut anda dan menjadikan ia berkilauan. Ia juga mengandungi sifat anti-radang untuk baiki kesihatan kulit kepala. Pendek kata, ia membantu menyihatkan kulit kepala dan rambut anda.

Gritz Rich castor oil

Castor

Menurut Pakar Dermatologi Dr. Deepali Bhardwaj, minyak Kastor adalah minyak terbaik untuk kulit kepala anda. Ia mengandungi asid ricinoleic dan asid lemak omega-6 dimana apabila anda urut kulit kepala anda dengan minyak ini, ia membantu membesarkan saluran darah bagi meningkatkan aliran darah yang mengandungi oksigen dan nutrien ke folikel rambut, dermal papilla, atau akar rambut. Ringkasnya, ia membantu mendapatkan kulit kepala dan rambut yang sihat untuk mengurangkan keguguran rambut.

Gritz Rich Peppermint Oil

Peppermint

Minyak pati Peppermint mengandungi sekitar 40% menthol yang dipercayai dapat meningkatkan peredaran darah pada kulit kepala. Ia juga mampu meningkatkan jumlah dan kedalaman folikel rambut.

Gritz Rich Rosemary Oil

Rosemary

Minyak pati Rosemary paling terkenal untuk tingkatkan pertumbuhan rambut yang sihat dalam jangka panjang dengan meningkatkan peredaran mikro pada kulit kepala dan menggalakkan pertumbuhan saraf rambut.

Gritz Rich Thyme Oil

Thyme

Keradangan dikenali sebagai salah satu faktor utama penuaan dan keguguran rambut. Kajian menunjukkan bahawa, dengan menggunakan Thyme, ia membantu meningkatkan pertumbuhan rambut dengan merangsang kulit kepala dan secara aktif mencegah keguguran rambut dengan sifat anti-radang yang sangat baik.

7 Wonders Lavender

Lavender

Minyak Lavender dapat mempercepat pertumbuhan rambut kerana Lavender mempunyai khasiat yang dapat menjana pertumbuhan sel-sel tubuh. Ia juga mempunyai sifat antimikrobial dan antibakteria, yang dapat meningkatkan kesihatan kulit kepala anda.

7 Wonders Geranium

Geranium

Sekiranya anda mahukan rambut yang sihat, anda perlukan kulit kepala yang sihat. Minyak pati Geranium dapat regulasikan kekeringan, minyak berlebihan dan pengeluaran sebum pada kulit kepala anda. Kajian pada tahun 2017 yang diterbitkan dalam BMC Complementary and Alternative Medicine mendapati bahawa dengan mengimbangi rembesan di sekitar folikel rambut, ia merupakan agen yang berkesan untuk pertumbuhan rambut.

Gritz Rich Olive Oil

Olive

Minyak Zaitun dapat membantu melembutkan kelemumur pada kulit kepala. Ia juga membantu untuk kurangkan rasa gatal dan keradangan yang berkaitan dengan kelemumur. Pada masa yang sama, ia dapat menembusi helaian rambut untuk menjadikan rambut anda subur dan lembap. Nutrien penting dan asid lemak unsaturated dalam minyak ini juga akan membantu menguatkan rambut dari akar hingga ke hujung.

Bonus anda secara PERCUMA

Hair Care Ebook (Bernilai RM 59)

Adakah anda mengalami masalah keguguran rambut seperti yang dinyatakan di atas?

Saya faham ini amat menyedihkan. Rambut adalah identiti kita.

Jangan risau!

Dalam Ebook ini, anda akan mengetahui 9 petua untuk mengurangkan keguguran rambut dan meningkatkan pertumbuhan rambut.

Ultimate Secret To Reduce Hair Loss Featured Image

Rich - Hair Growth Essential Oil

Rich Hair Growth Essential Oils Front

Apa yang anda dapat:

  • Rich Hair Growth Essential Oil (Bernilai RM 149)
  • Hair Care Ebook (Bernilai RM 59)
  • Facebook Gritz Elite Club 

Jumlah nilai RM 208.

Dan hari ini anda hanya membayar RM 104.30!

Tawaran mungkin akan hilang bila-bila masa!

Dapatkan sekarang!

Tumbuhkan rambut anda dengan serum rambut gugur yang berkesan dan selamat.

Produk Rambut Gugur 30% Diskaun! Akan tamat bila-bila masa!

Jumlah bernilai RM 208. Hari ini anda hanya membayar RM 104.30!

00
Jam
00
Minit
00
Saat

Cara gunakan Rich

FAQs

RICH Hair Care Serum adalah formulasi terbaik dari adunan 100% minyak pati yang berasal dari pelbagai ekstrak tumbuh-tumbuhan iaitu Zaitun, Argan, Castor, Thyme, Lavender, Rosemary, Peppermint dan Geranium.

Dengan penggunaan minyak ini setiap hari akan membantu dan dapat memberi kesan positif kepada semua masalah yang berkaitan dengan keguguran rambut atau penipisan rambut.

Semua minyak pati dan minyak pelarut dalam RICH Hair Care Serum mempunyai sifat terapeutik yang mampu menembusi kulit kepala kita untuk merangsang aliran darah ke folikel rambut bagi menguatkan akar rambut dan tidak secara langsung menggalakkan pertumbuhan rambut dan mencegah dari keguguran rambut.

Sama sekali tidak kerana RICH Hair Care Serum terdiri dari produk natural dan tidak mengandungi bahan kimia berbahaya.

Biasanya memerlukan masa sekitar 4 hingga 5 bulan untuk melihat kesan.

Namun, jika anda mempunyai gaya hidup yang baik seperti mempunyai pemakanan yang baik, menguruskan tekanan dan tidur yang nyenyak. Anda dapat melihat kesan dengan lebih cepat.

Walau bagaimanapun, hasilnya berbeza bagi orang yang berbeza.

Sapukan 5 – 10 titis pada kulit kepala selepas mencuci rambut dan urut dengan lembut. Jangan bilas rambut anda. Gunakan dua kali sehari.

Kami mengesyorkan agar anda menyimpan RICH di tempat yang sejuk, kering dan jauh dari jangkauan kanak-kanak.

RICH hair care serum sesuai untuk semua jantina dan usia yang menghadapi masalah keguguran rambut.

Are You Having Such Problems?

If yes, please click on the problems you having and find out how you can solve.

Need Help? Chat with us!