Sale!

Rich Hair Growth Essential Oil

(6 customer reviews)
100% of buyers said they were satisfied.

RM149.00RM499.00

Looking for hair growth essential oil?

Are you having hair loss? Have you ever felt seemingly out of the blue, sighs sadly, “I’m losing my HAIR and my hair is getting thinner!”. You also notice your there are more hair scattered on the floor and easily gets stuck in a comb while combing hair?

Try our RICH Hair growth essential oil with a special unique formulation to help you reduce hair loss and grow hair.

Apply RICH Hair Growth Essential Oil twice a day to experience amazing benefits as below:

  • Increase the thickness, elasticity of the hair and strengthen it.
  • Prevent hair from falling off
  • Increase blood flow and nutrients to the scalp
  • Your hair will become more buoyant, thicker and fuller

Give your hair the care it deserves!

4 orders in last 14 days.
Clear

Evanisto from Kampar, Lily Nany from Cheras & 1 other bought this item in last 30 days.

6 reviews for Rich Hair Growth Essential Oil

Quality
63%
Service
63%
Delivery
63%

Reviewed by 06 customer(s)

Sort by

  • Avatar

    Maria Isa

    Pemenang Giveaway @FB

    Saya dah cuba RICH. Ringan saja texture dia.. anak saya pun pakai sekali.. wangi pun just nice, rambut jadi halus dan lembut. Selalu pakai serum kan, bau dia overwhelming..atau rasa berat je kepala. RICH tak ada rasa mcm tu.
    Sesiapa nak beli serum, saya cadangkan pakai RICH ni. Berbaloi dengan harga dia. Best!

    June 14, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    SARIPAH BINTI SARIP

    Saya dah gunakan GRITZ RICH NATURAL HAIR CARE dekat 2 minggu da sapu di kening saya setiap kali sebelum tido sebab saya punya kening amat halus.. Orang yang tak kenal saya mesti pelik dan akan tanya mana kening? hehe Alhamdulillah kening dah lebat dan ad tumbuh anak rambut di kening.. Seronok sangat rasa.. Terima kasih GRITZ ❤️

    March 15, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Amirrul aqil bin basran

    Rambut gugur kerana panas

    Saya berkerja di construction site dan sentiasa terdedah dengan cuaca panas. Jadi rambut asyik berminyak dan gugur. Banyak jugak rambut rosak. Tetapi bila pakai minyak ni, rambut rasa berangin je dan ringan je rasa kepala ni. Banyak perubahan lepas pakai minyak ni, rambut makin lama makin kurang gugur, rambut rosak pun makin berkurang. Tak best kalau saya sorang yang rasa perubahan ni, saya akan suggest pada kawan2 saya lepas ni. I love Gritz. Tq for help me ❤️❤️

    February 24, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    NiHa2

    Kepala rasa ringan

    Suka pakai Rich sebab cepat meresap dan tidak melekit. Kepala pun rasa ringan dan bau minyak yang wangi.

    February 20, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Nur Atiqah

    Rambut gugur berkurangan

    Selepas melahirkan anak ke 3 , rambut saya mengalami keguguran yang banyak sehinhga saya hampir botak. Setelah diperkenalkan dengan produk Gritz Rich, saya boleh nampak kesannya dalam 3 minggu sahaja. Rambut saya mula tumbuh kembali dan juga rambut gugur saya berkurangan setiap hari. Terima kasih Gritz..

    January 12, 2021

    Share on

    Helpful?

    • Gritz

      January 12, 2021

      Hi Atiqah!

      Terima kasih untuk review anda mengenai rich hair growth. Kami sangat berbesar hati yang anda telah mendapat kesan positif seawal 3 minggu. Teruskan penggunaan dan anda akan nampak hasil yang lebih baik!

      Love,
      Nur

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Quality
Service
Delivery

Ingredients:
Argan oil, Castor oil, Peppermint oil, Rosemary oil, Thyme oil, Lavender oil, Geranium oil and Olive oil.

Size:
30ml

How to use:
Apply 5 – 10 drops on your scalp after hair wash and massage gently. Do not rinse your hair. Use twice a day.

KKM Approval:

NOT201100543K

Delivery Fees:

  • Peninsular Malaysia: RM 9.00 per order
  • Sabah & Sarawak: RM 15 per order

Delivery Timeframe:

After the payment is confirmed, we will process to ship out your parcel immediately. It takes 1-5 working days for our courier partner to deliver it. (excluding weekends and public holidays).

Except for some circumstances where unfortunately it is beyond our control for example courier service delays or emergency.

Return & refund policy:

Due to hygiene purposes, any opened product is not subjected to return and refund. Only unopened product in original packaging can be requested for return and refund.

For more information on refund and return, please refer here.

 

Rich Review

Are You Having Such Problems?

If yes, please click on the problems you having and find out how you can solve.

Need Help? Chat with us!