Rich Review

What they say...

Reviewed by 06 customer(s)

Sort by

  • Avatar

    Maria Isa

    Pemenang Giveaway @FB

    Saya dah cuba RICH. Ringan saja texture dia.. anak saya pun pakai sekali.. wangi pun just nice, rambut jadi halus dan lembut. Selalu pakai serum kan, bau dia overwhelming..atau rasa berat je kepala. RICH tak ada rasa mcm tu.
    Sesiapa nak beli serum, saya cadangkan pakai RICH ni. Berbaloi dengan harga dia. Best!

    June 14, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    SARIPAH BINTI SARIP

    Saya dah gunakan GRITZ RICH NATURAL HAIR CARE dekat 2 minggu da sapu di kening saya setiap kali sebelum tido sebab saya punya kening amat halus.. Orang yang tak kenal saya mesti pelik dan akan tanya mana kening? hehe Alhamdulillah kening dah lebat dan ad tumbuh anak rambut di kening.. Seronok sangat rasa.. Terima kasih GRITZ ❤️

    March 15, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Amirrul aqil bin basran

    Rambut gugur kerana panas

    Saya berkerja di construction site dan sentiasa terdedah dengan cuaca panas. Jadi rambut asyik berminyak dan gugur. Banyak jugak rambut rosak. Tetapi bila pakai minyak ni, rambut rasa berangin je dan ringan je rasa kepala ni. Banyak perubahan lepas pakai minyak ni, rambut makin lama makin kurang gugur, rambut rosak pun makin berkurang. Tak best kalau saya sorang yang rasa perubahan ni, saya akan suggest pada kawan2 saya lepas ni. I love Gritz. Tq for help me ❤️❤️

    February 24, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    NiHa2

    Kepala rasa ringan

    Suka pakai Rich sebab cepat meresap dan tidak melekit. Kepala pun rasa ringan dan bau minyak yang wangi.

    February 20, 2021

    Share on

    Helpful?

  • Avatar

    Nur Atiqah

    Rambut gugur berkurangan

    Selepas melahirkan anak ke 3 , rambut saya mengalami keguguran yang banyak sehinhga saya hampir botak. Setelah diperkenalkan dengan produk Gritz Rich, saya boleh nampak kesannya dalam 3 minggu sahaja. Rambut saya mula tumbuh kembali dan juga rambut gugur saya berkurangan setiap hari. Terima kasih Gritz..

    January 12, 2021

    Share on

    Helpful?

    • Gritz

      January 12, 2021

      Hi Atiqah!

      Terima kasih untuk review anda mengenai rich hair growth. Kami sangat berbesar hati yang anda telah mendapat kesan positif seawal 3 minggu. Teruskan penggunaan dan anda akan nampak hasil yang lebih baik!

      Love,
      Nur

  • Jason

    Jason

    Hair growth in 3 weeks!

    I started to lose my hair at age of 27. I have tried different hair growth shampoo and see no effect. In beginning I do not really believe in using essential oil for hair growth. But no harm trying since first trial is free. But surprisingly after 3 weeks, I see my hair start to grow. Rich also smell very good! It does not smell like those herbal pungent smell. It smells good and I really love it. Definitely will continue using it and introduce to my friend.

    January 7, 2021

    Share on

    Helpful?

    • Gritz

      January 7, 2021

      Hi Jason,

      Thank you so much for taking the time to leave us this amazing review..

      Love,
      Nur

Rich Review WhatsApp

Are You Having Such Problems?

If yes, please click on the problems you having and find out how you can solve.

Need Help? Chat with us!